Vi tilbyder​ alt i byggeri

Murerarbejde​

Tømrerarbejde

​ Brolægningsarbejde

​ Projektledelse

Profil​

​Dennis Nielsen startede hjemme i garagen i 1999, med fremstilling af vogne og inventar til bager branchen. Dette udviklede sig til et samarbejde med Bago Line, hvor Dennis Nielsen kørte døgnservice på alle bagerier i Nordjylland.

Dennis Nielsen solgte stikovne, fra Bago Line senere Tyske ovne fra firma Miwe, og begyndte at tage alle tilstødende bygge opgaver med i handlen for at gøre det nemt for bagermesteren.

Dennis Nielsen begyndte i 2002 med service i supermarkeder hvilket udviklede sig til et godt samarbejde med Dagrofa Super Best, med total entrepriser på ombygninger af Super Best butikker i Hele Danmark. Dennis Nielsen havde alle faggrupper in house, lige fra byggetegninger, myndigheds behandling, butiksindretning, planlægning, projekt ledelse, fabrikation af alt i rustfast inventar til slagter- og fiske afdelinger.
​I 2008 startede Dennis Nielsen et samarbejde med et tysk firma, Kühla, som bygger butiksinventar efter mål og begyndte at levere butiks inventar til Bagermestre og supermarkeder.

Dennis Nielsen lukkede i 2012 dette firma for at være mere hjemme ved familien, da alle opgaver var blevet centreret på Sjælland.

Dennis Nielsen driver idag en mindre virksomhed, DN-Service.
​DN-Service kører idag fra Skagen til syd for Århus, hvor vi udfører alt i "mindre" byggeri/renoverings opgaver. med egne murer, tømrer, brolægger, inventar montage, renovering af butikker.

DN-Service har et godt samarbejde med ITAB Danmark, ITAB sælger inventar og service opgaver i hele Danmark, hvor Dennis Nielsen sørger for stabil og hurtig service og kvalitets montage af ITAB nye inventar og gates. Tilpasset kundens arbejdstider og ønsker.

DN-Service har visioner om at blive Butikker´s foretrukne partner,
​når der skal bygges om eller flyttes rundt i deres butikker.

DN-Service bygger på mange års erfaring og ved hvad der skal til når der skal bygges om eller flyttes rundt mens de holder åbne og skal have penge i kassen.​

​DN Service v/ Dennis Ks. Nielsen  |  Liljevej 38  |  9800 Hjørring  | Tlf.: 30 91 90 00  |  CVR: 25055004